Търсене
Начало » Новини
03 август 2017

ММС и Община Варна с инициатива по случай Международния ден на младежта с участието на популярни артисти и спортисти

Министерство на младежта и спорта (ММС) и Община Варна организират празнична програма по повод Международния ден на младежта, в които ще вземат участие популярни млади артисти и спортисти. Мероприятието ще се проведе на 12-ти август 2017 г. /събота/ в Морската градина, град Варна. Целта на събитието е популяризиране на възможностите за развитие на младите хора и осмисляне на свободното им време. ММС ще представи различни дейности и политики за подкрепа и реализация на младите хора.

Инициативата ще стартира в 09:30 часа с маратон в Морската градина.

От 16 до 19 часа младите хора ще могат да рисуват и да се забавляват в Пасибокс „Стаята“, да се научат да свирят на различни инструменти заедно с Rock school и да спортуват. Предвидени са тренировки по Зумба и Kанго джъмп. По време на изложението „Свободното време на младите хора – възможности за развитие“ ще бъдат организирани различни състезателни игри с цел привличане на вниманието и активно включване на младите хора.

В 20:00 часа ще започне концертната програма, в която ще се включат популярни музикални изпълнители като Дара, Кристиан Костов, Павел и Венци Венц, Невена Пейкова, Михаела Маринова, Пламен и Иво. Младежките посланици, които ще участват в инициативата на ММС, са известни млади спортисти като Мирела Демирева, Невяна Владинова, Радослав Янков, Станимира Петрова и Панчо Пасков ще отправят своите позитивни послания към младежите.

Изтегли документи

Помощ?

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.