Търсене
Начало » Новини
15 януари 2018

Трима са настанени в Приюта за бездомни през денонощието

Трима са настанени в Приюта за бездомни през денонощието

Трима души са настанени в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица през изминалото денонощие. Има готовност за настаняването на още хора, а при необходимост могат да се монтират допълнителни легла, обясни директорът на дирекция „Социални дейности“ към Община Варна Таня Василева.
Обстановката във Варна е нормална, Аспаруховият мост се обработва с антилед, улиците се лугират от снегопочистващите фирми. Обработват се и спирките на градския транспорт, автобусите се движат по разписание, съобщи Купен Пашов, началник-отдел „Дейности по защита на населението“. Училищата и детските градини работят нормално, няма подадени сигнали за неработещо отопление, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“.
Според прогнозата на НИМХ – Варна, от утре облачността ще се разкъса и намалее, а до обяд валежите ще спрат, ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, привечер ще се ориентира от юг-югоизток. Минимални температури от минус 6 до минус 1 градус, максимални от минус 1 до 4, по крайбрежието до 7. 

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.