Търсене
Начало » Новини
17 октомври 2018

Високотехнологичната конференция Innowave Summit - с инициативи за българския бизнес

Високотехнологичната конференция Innowave Summit - с инициативи за българския бизнес

Два дни остават до провеждането на Innowave Summit - най-мащабната високотехнологична конференция в Югоизточна Европа, която ще се проведе във Варна, в Двореца на културата и спорта, на 19-ти и 20-ти октомври. Днес е последният срок, в който могат да бъдат купени билети на преференциални цени. Организатор е Български Бизнес Форуми, в партньорство с Община Варна.

Изложението ще бъде разделено на три части - експо, иновации и бизнес. Ще бъдат представени иновации в сферата на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната реалност, изкуствения интелект, нано технологиите, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, стартъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и др. По време на пилотното издание през 2017 г. във форума участие са взели над 800 души. Тази година регистрираните към момента са над 1500 от 23 държави по цял свят.

Какво предстои: За първи път в България пристига мениджър „Глобални маркетингови решения“ за Централна и Източна Европа във Facebook – Андрю-Уелд Мур, който ще разкаже на гостите как да глобализират бизнеса си. Генералният мениджър продажби в Google – Нанси Немес, ще говори за виртуалната и добавена стойност. Съвместно с българския европейски комисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел ще бъде обявен проект, в подкрепа на жени, развиващи се в сферата на изкуствения интелект. Съоснователят и член на борда на Siri (Apple) – Норман Уинарски, ще разкаже историята и перспективите пред Siri. И още: Българска фирма ще покаже прототип на хуманоиден робот холограма. 

Тазгодишното издание подготвя серия от инициативи, в помощ на българския бизнес да бъде глобален. Над 500 собственици и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия, са потвърдили участие във форума до момента, съобщават организаторите. Над 60 световно признати маркетолози и мениджъри във водещи международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, сред които Apple, Google, Facebook, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, SAP, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и много други ще разкажат какви са тенденциите и какво се очаква да се случи в сектора.

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.