Търсене
Начало » Новини
10 април 2019

Съобщение от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ във връзка с промяна в организация на движението от 11.04.2019 г. на ул. „Георги Бенковски“, в обхвата от ул. „Д-р Пискюлиев“ до ул. „Кракра

Съобщение

Във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности от утре 11-ти април от 9 ч. ще бъде затворена за движение на моторни-превозни средства  ул. „Георги Бенковски“, в обхвата  от ул. „Д-р Пискюлиев“  до ул. „Кракра“, съобщават от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Въвеждат се маршрутни промени за автобусна линия 14 само в посока Почивка, съобщават от общинската фирма „Градски транспорт“. На кръстовището на бул. „Вл. Варненчик“ с ул. „Д-р Пискюлиев“, автобусите ще завиват наляво по булеварда, ще обслужват спирки „Тракия“ и „Катедралата“ в посока „Почивка“. На кръстовището с бул. „Мария Луиза“ автобусите ще се включват по утвърдения маршрут на линия 14. Няма да се обслужват спирки: „Кооперативен  пазар“, „Георги Кирков“ и „Козирката“.

От 11-ти април ще бъде отворен за движение участъка на ул. "Г. Бенковски" в участъка от бул. "Владислав Варненчик" до ул. "Д-р Пискюлиев". 

Ремонтните дейности по ул. „Г. Бенковски“ се осъществяват по проект по „Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район „Одесос” 1, включващо реконструкция на ул. „Георги Бенковски”, в участъка от бул. „Сливница“ до ул. „Кракра“ вкл. eлементи на предблоковите пространства в участъка между ул. „Цар Петър“, ул. „Парижка комуна“, ул. „Кракра“ и ул. „Георги Бенковски“, финансирани по ОП „Региони в растеж“.

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.