нашите сайтове english

Официален сайт на община Варна

УЕБИНАР ПО ЕВРОПРОЕКТ СКЪСЯВА ДИСТАНЦИЯТА МЕЖДУ ТВОРЦИ И ПУБЛИКА

Втори уебинар на тема „Getting more out of your marketing and social media” ще се проведе от 12:00 часа (11.00 a.m. CET) на 15 октомври по проекта Festivallinks. В инициативата ще се включи Janko Duinker – експерт по маркетинг и социални медии за културни организации. Акцет ще бъде познаването на публиката като залог за успех. Ще бъдат дадени примери за практически методи за подобряване на маркетинга и развитието на аудиторията на фестивалите.

Уебинарът ще бъде на английски език. Участието е свободно и безплатно след регистрация на https://zoom.us/webinar/register/WN_s5lj0fhYRIedKlK14vJfIA

Проектът Festivallinks e финансиран по програма „Творческа Европа“ 2014-2020, подпрограма „Култура”, направление „Европейско сътрудничество”. Общият му бюджет е 366 705 евро, а продължителността – от 1.06.2018г. до 30.11.2020г. Водещият партньор по проекта е иновативната културна агенция LUSTR, специализирана в развитието на публики, базирана в Амстердам, Холандия. Партньорите в проекта си сътрудничат в достигането на целта да бъдат по-устойчиви и способни да достигнат до нови, по-широки и по-разнообразни публики.

Категории