нашите сайтове english

Официален сайт на община Варна

ОИЦ-ВАРНА ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ГРАД ИГНАТИЕВО

ОИЦ-Варна проведе информационна среща с потенциални бенефициенти в гр. Игнатиево, Община Аксаково. В нея се включиха представители на местната администрация и други заинтересовани.

По време на събитието беше представена дейността на Областния информационен център-Варна и услугите, които предоставя. Аудиторията бе запозната с актуални възможности за европейско финансиране.

Интерес предизвика Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане, в чието изпълнение БЧК стартира раздаването на пакети за нуждаещи се във Варненска област. То ще продължи до 30 ноември 2020г. в разкритите за целта пунктове. Опцията за осигуряване на топъл обяд за потребители в неравностойно положение също беше сред дискутираните теми.

Бяха отправени и въпроси, касаещи подмярка 21.3 „Извънредно временно подпомагане за малки и средни предприятия и признати групи и организации на производители COVID 3“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г., приемът по която ще стартира на 26 октомври и ще продължи до 13 ноември тази година.

Всички присъстващи получиха материали, които издава Областният информационен център-Варна.

 

 

Категории